Το εξώδικο του Γρηγόρη Δημητριάδη υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι «το σύνολο των ισχυρισμών καθώς και ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται αυτοί στα δημοσιεύματά σας, συνιστά μία εξόφθαλμη προσπάθειά σας να με στοχοποιήσετε και να με κατασυκοφαντήσετε. Με τις παραπάνω αναφορές προσβάλλετε την τιμή και την υπόληψή μου, θίγοντάς με επιπλέον και ως Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού».

Το εξώδικο του Γ. Μπιθαρά της B&F που αγόρασε από τον Γρ. Δημητριάδη την επίμαχη εταιρεία Canalis, αναφέρει ότι «οποιαδήποτε εμπλοκή μου καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε σενάρια κατοχής ή εμπορίας λογισμικού υποκλοπών και μυστικές υπηρεσίες είναι απολύτως ψευδής. Καθίσταται σαφές και στον πλέον αδαή ότι στοχοποιήθηκα από τα δημοσιεύματά σας και αποτέλεσμα μια παράπλευρη απώλεια στο πλαίσιο πολιτικής επίθεσης προς τον κ. Δημητριάδη και τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη».

Εξώδικο έστειλε και η εταιρεία Krikel που συμμετέχει μαζί με την πλευρά Μπιθαρά σε άλλη εταιρεία, την Δελφών Line. Σε αυτό χαρακτηρίζει «ψευδή» την αναφορά του ρεπορτάζ ότι η ίδια «φέρεται -σύμφωνα με ρεπορτάζ του InsideStory- να έχει προμηθεύσει την ΕΥΠ με λογισμικό υποκλοπών».