Όπως καταγγέλλει η ΠΟΣΠΕΡΤ, ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας  υποδεικνύει, τι πρέπει να κάνουν και πώς, οι εργαζόμενοι, αναφορικά με την εκλογή εκπροσώπων τους στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. «Με ωμή παρέμβασή του, μας προτρέπει για εκλογές εκπροσώπων Εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας (λες και αυτόν περιμέναμε), μας υποδεικνύει τον τρόπο εκλογής τους έως και εκπρόσωπο» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

«Ο διορισμένος από την κυβέρνηση πρόεδρος, έρχεται να πει σε εκλεγμένους προέδρους σωματείων, πώς θα κάνουν εκλογές οι εργαζόμενοι για τους εκπροσώπους τους» καταγγέλλει η ΠΟΣΠΕΡΤ.

«Φτάνει λοιπόν. Ως εδώ» σημειώνει σε έντονο ύφος ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσωπικού/ΕΡΤ και συνιστά στον πρόεδρο της ΕΡΤ να ασχοληθεί με τα καθήκοντά του «το μισθολόγιο σας και…. περιμένετε τους νέους παχυλούς μισθούς σας. Οι εκλογές είναι δουλειά των εργαζομένων και των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων. Δεν σας επιτρέπουμε να ασχολείστε με τις δικές μας δουλειές. Ο νόμος τα ρυθμίζει όλα και είναι πάνω από όλους» διαμηνύει ΠΟΣΠΕΡΤ.

«Οι εργαζόμενοι, τα σωματεία και η ΠΟΣΠΕΡΤ θα αποφασίσουν για τις εκλογές τους» καταλήγει η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης.