Ο Τέμερ καθώς και άλλοι πολιτικοί που ασκούν σημαντική επιρροή, όπως ο γερουσιαστής Αέσιου Νέβες, προσπάθησαν να εμποδίσουν την έρευνα μέσω νομοθετικών μέτρων ή ελέγχοντας τους διορισμούς των προσώπων που μετείχαν σε αυτήν, αναφέρει ο Ζανό σε ένα επίσημο έγγραφο που έχει στην κατοχή του το Γαλλικό Πρακτορείο.
Για παρακώλυση δικαιοσύνης κατηγορείται ο πρόεδρος της Βραζιλίας
Ο γενικός εισαγγελέας της Βραζιλίας Χοντρίγκο Ζανό κατηγορεί τον πρόεδρο της χώρας Μισέλ Τέμερ για παρακώλυση της δικαιοσύνης επειδή προσπάθησε «να εμποδίσει την πρόοδο» της επιχείρησης «Κάθαρση Εξπρές» που αφορά τη διαλεύκανση του σκανδάλου διαφθοράς με επίκεντρο την πετρελαϊκή εταιρεία Petrobras.
Σε χρειαζόμαστε
Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις
Πολιτική Σχολιασμού