«Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το μέλος της Χρυσής Αυγής Γιώργο Ρουπακιά. Το έγκλημα αυτό αποτέλεσε τη θρυαλλίδα ώστε να προχωρήσει, επιτέλους, η πολιτεία σε διώξεις σε βάρος όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας αλλά και πλήθους μελών της Χρυσής Αυγής. Συγκροτήθηκε έτσι ένα μεγάλο κατηγορητήριο, όπου συνδυάζονται 4 κύριες υποθέσεις, οι οποίες συνεξετάζονται στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Η δίκη διεξάγεται για 3ο χρόνο και κατά τη διάρκειά της έχουν εκτεθεί πλήθος στοιχείων και μαρτυριών για τη δράση των διωκόμενων ηγετών και μελών της» αναφέρει στην ανακοίνωση του το Golden Dawn Watch.

Προσθέτει ότι «η πρωτοβουλία Golden Dawn Watch – Το Παρατηρητήριο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής παρακολουθεί, καταγράφει και μεταδίδει ανελλιπώς, από την πρώτη στιγμή, όσα συμβαίνουν στην αίθουσα του δικαστηρίου. Έχουμε διαπιστώσει πως μέσα στο δικαστήριο οι συνθήκες που επικρατούν δεν εξασφαλίζουν τον ελάχιστο σεβασμό προς τα θύματα και τις οικογένειές τους. Έχουμε καταγράψει συγκλονιστικές μαρτυρίες, οι οποίες δεν βρήκαν χώρο στα δελτία ειδήσεων, στις εφημερίδες και στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης. Έχουμε ακούσει να εκτοξεύονται απειλές προς μάρτυρες, φωτορεπόρτερ και άλλους πολίτες.

Γι’ αυτό συνεχίζουμε να παρακολουθούμε.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε η δίκη αυτή να πάρει τη δημοσιότητα που της αξίζει.

Από την έκβασή της θα κριθεί η ποιότητα της δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Με την αφορμή των 4 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η πρωτοβουλία GoldenDawnWatch αρχίζει μια καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Στη σελίδα αυτή θα βρείτε τέσσερα ηχητικά spots, με την παράκληση να τα προωθήσετε, να τα μεταδώσετε από το ραδιόφωνο, να τα ανεβάσετε στις ιστοσελίδες σας. Η καμπάνια θα περιλαμβάνει video spots και άλλο ενημερωτικό υλικό, τα οποία θα αναρτηθούν επίσης.

Η δίκη συνεχίζεται. Ενημερώσου»

Η εκπομπή του TPP radio για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται τη Δευτέρα από τη νύχτα της δολοφονίας του αντιφασίστα ράπερ, Παύλου Φύσσα, ενόσω η ιστορική για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται από τις 5 Σεπτεμβρίου, μετά από την καλοκαιρινή της διακοπή. Ακούστε τα όσα είπαν στη ραδιοφωνική εκπομπή του ThePressProject «Οι γνωστοί άγνωστοι», η δημοσιογράφος Ελευθερία Κουμάντου και ο φίλος του δολοφονηθέντα Παύλου, Γιάννης Νηφάκος.