«Υπάρχουν συνάνθρωποί μας που παραμένουν χωρίς ρεύμα εδώ και πάνω από 24 ώρες, θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη. Μέχρι το μεσημέρι πιστεύω θα έχουν πάρει κανονικά ρεύμα», δήλωσε μιλώντας στο Open o πρόεδρος των τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ Κώστας Μανιάτης. Σημειώνεται ότι υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που περιοχές της Αττικής έμειναν χωρίς ρεύμα ήδη από το απόγευμα της Δευτέρας, δηλαδή μπορεί να παραμείνουν συνολικά χωρίς ηλεκτροδότηση σχεδόν 48 ώρες.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε σοβαρότερο πρόβλημα στο Μαραθώνα, ήταν από τις πρώτες περιοχές που έμειναν χωρίς ρεύμα, έχουμε πρόβλημα στην Λούτσα, τα Σπάτα», ενώ εντός Λεκανοπεδίου «έχουμε ακόμη αρκετά προβλήματα στη Φιλοθέη, δεν είχε καθαριστεί μέχρι αργά, με τα πόδια περπατήσαμε χτες το βράδυ για να δώσουμε ρεύμα σε κάποιους υποσταθμούς. Δεν μπορούσαμε να μεταβούμε, καθόλου». Επίσης προβλήματα «έχουμε και στο Χολαργό, στο Ψυχικό, στο Χαλάνδρι».

Τα συνεργεία δίνουν μάχη με το χρόνο και σύμφωνα με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας σήμερα όλα τα νοικοκυριά θα έχουν ρεύμα.