Ο ίδιος παραδέχτηκε πως περίμενε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του. Οι δικηγόροι του ζήτησαν αναβολή της υπόθεσης, επικαλούμενοι «κώλυμα του κατηγορουμένου». Το αίτημα έγινε δεκτό από το δικαστήριο και όρισε δικάσιμο στις 18/03/2025.

Η γυναίκα είχε καταγγείλει τρεις φορές τον 50χρονο, ο οποίος ωστόσο εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος. Σήμερα επρόκειτο να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές για ενδοοικογενειακή βία, καθώς την είχε χτυπήσει και απειλήσει μόλις πριν δέκα μέρες.

Για την υπόθεση του αυτοφώρου ο δράστης της δολοφονίας κατηγορείται για απειλή, εξύβριση και σωματική βλάβη. Το δικαστήριο είχε διατάξει την άρση της κράτησης του 50χρονου λόγω της αναβολής πέραν του τριημέρου, γεγονός που πλέον εκτιμάται ως ενδεχομένως εσφαλμένη κίνηση, ειδικά αν ήταν σε γνώση του πως ο δράστης ήταν υπότροπος.

Το χρονικό

Ο 50χρονος άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στη Φυλή και ομολόγησε το έγκλημά του περιγράφοντας ότι «ξύπνησα το πρωί και πήγα στο συγκεκριμένο σημείο γιατί ήξερα ότι περνάει από εκεί στις 5.30 το πρωί. Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω. Στη συνέχεια έφυγα με τα πόδια και πήγα σε ένα ξενοδοχείο. Έκατσα λίγο εκεί και μετά έφυγα».

«Δεν άντεχα να βλέπω τον γκόμενο της να οδηγά το αμάξι μου. Εγώ δούλευα και εκείνη μου έτρωγε τα λεφτά. Χθες το πήρα απόφαση να σκοτώσω την γυναίκα μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει; Ήξερα την ώρα που θα φύγει από το σπίτι. Της έστησα καρτέρι και την μαχαίρωσα. Μετά πήγα σε ένα ξενοδοχείο όπου έμεινα περίπου δύο ώρες. Στη συνέχεια βγήκα. Ήπια μερικές μπύρες μέχρι που με εντόπισαν οι αστυνομικοί στην οικοδομή» φέρεται να είπε.