«Υπάρχουν δύο κλήσεις στην αστυνομία από την μαμά μου. Την πήρε την αδερφή μου με το αυτοκίνητο, περάσαν πρώτα από την αστυνομία παρόλο που ήταν χτυπημένη, βγήκε η μητέρα μου και τους είπε “την έχω στο αυτοκίνητο” και απ’ ότι κατάλαβα της ζητήσαν να ανέβει και να δώσει κατάθεση. Είπε η μαμά μου ότι δε δύναται να το κάνει αυτό γιατί είναι χτυπημένη στο αυτοκίνητο και της είπαν να περάσει την επόμενη ημέρα.

Την πήγαμε στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες και πήγε η μαμά μου την άλλη μέρα το πρωί με την αδερφή μου και το παιδί και δώσανε κατάθεση.
Το Σάββατο υπήρχαν στη βάρδια δύο καταπληκτικά παιδιά -απ’ ότι μου λέει η μαμά μου, καμία σχέση με αυτό που αντιμετωπίσαμε την Παρασκευή- και κάνανε ό,τι μπορούσαν για να τους εξυπηρετήσουν. Έπραξαν τα δέοντα. Εκεί έγινε η καταγγελία».

Την προβληματική στάση των Αρχών ανέδειξε χθες και η μητέρα της 43χρονης. Μιλώντας σε εκπομπή του Mega, η μητέρα είπε πως «με πήρε την Παρασκευή και μου είπε “μαμά με σκοτώνει”. Πήρα την αστυνομία και τους είπα να με βοηθήσουν γιατί δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω όταν πήγαινα και μου είπαν να πάω να πάρω την κόρη μου και την πάω από εκεί να κάνει μήνυση. Μετά τους ξαναπήρα αλλά πάλι αρνήθηκαν να παρουσιαστούν. Πήγα εκεί και είδα το παιδί μου με χτυπήματα στα πόδια και τον μικρό να κλαίει. Τους πήγα στο αστυνομικό τμήμα».

«Ο αστυνομικός υπηρεσίας εκείνο το βράδυ δεν έκανε καν τον κόπο να πάει κοντά να δει σε τι κατάσταση είναι το παιδί. Του είπα πως το παιδί έχει σπασμένα τα πόδια του και μου είπε να πάμε σε νοσοκομείο και να πάμε μετά να κάνουμε μήνυση. Πήγα στο Κέντρο Υγείας, το τακτοποίησα, και την επόμενη μέρα πήγαμε πάλι το Α.Τ. Εκεί ο διοικητής με την υπαστυνόμο μας φέρθηκαν άψογα. Έφυγαν τα περιπολικά αλλά δεν τον εντόπισαν», είπε η μητέρα.

Η απάντηση της ΕΛ.ΑΣ.