Μια ακόμα γυναικοκτονία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με γυναίκα 41 ετών να χάνει τη ζωή της από τον πρώην σύντροφό της. Δράστης της γυναικοκτονίας ένας 42χρονος χρυσαυγίτης ο οποίος, μάλιστα, είχε προαναγγείλει το έγκλημα με μήνυμά του στο Facebook, πυροβόλησε και την 20χρονη κόρη του θύματος και στη συνέχει αυτοκτόνησε.

Ο γυναικοκτόνος εισέβαλε το βράδυ της Τετάρτης στο ουζερί που διατηρούσε η πρώην σύντροφός του και την πυροβόλησε εν ψυχρώ ενώ στη συνέχεια έστρεψε το όπλο και στην 20χρονη κόρη της γυναίκας τραυματίζοντάς την ευτυχώς ελαφρά.

Η 41χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όμως, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της.

Ο γυναικοκτόνος ήταν γνωστός χρυσαυγίτης και μάλιστα είχε αναρτήσει και φωτογραφία με καταδικασμένο νεοναζί Γιάννη Λάγο,στην απόπειρα εισβολής στη Βουλή το 2018.