Σε συνέντευξη στο CNN η μητέρα Νακάλα Μάρι δήλωσε ότι ο αστυνομικός που έφτασε στο σπίτι της «τράβηξε το όπλο του όταν έφτασε στην πόρτα και ζήτησε από όσους βρίσκονται μέσα στο σπίτι να βγουν έξω». Ο γιος της δέχτηκε τον πυροβολισμό όταν μπήκε σαλόνι. «Μόλις έστριψε τη γωνία, τον πυροβόλησε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί», τόνισε.

Η οικογένεια ζητά την αποπομπή αστυνομικού εναντίον του οποίου έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, αλλά και την δημοσιοποίηση του βίντεο από την κάμερα που έφερε πάνω του ο Κάπερς.

Διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν χθες έξω από το δημαρχιακό μέγαρο, όπου η οικογένεια του αγοριού συναντήθηκε με τοπικούς αξιωματούχους και εξέφρασε την αντίθεσή του στο γεγονός ότι έχει τεθεί σε αργία μετ’ αποδοχών μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

«Ζητάμε δικαιοσύνη. Ένα 11χρονο μαύρο αγόρι στην Ιντιανόλα παρά λίγο να χάσει τη ζωή του» τόνισε ο Μουρ. «Δεν έκανε τίποτα λάθος». Τώρα «είναι καλά, είναι ευλογημένος. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω, πώς να περιγράψω το γεγονός ότι επιβίωσε» είπε η Μάρι σημειώνοντας ότι το παιδί υπέστη πρόβλημα στον πνεύμονα του, στα πλευρά και στο συκώτι εξαιτίας του πυροβολισμού.

Δύο άλλα παιδιά, η κόρη της Μάρι και ο 2χρονος ανιψιός της, βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα του συμβάντος, σημείωσε η ίδια. Το CNN επικοινώνησε με τον Κάπερς για σχόλιο, αλλά δεν έλαβε απάντηση.