«Πάλι καλά που κράτησε ενός λεπτού σιγή στην ομιλία του στο Περιστέρι ο κ.Τσίπρας. Γιατί το λέω; Γιατί προχθές, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού, ο κ. Τσίπρας, χαμογελώντας και συνοδευόμενος από δύο κυρίες πήγε σε παράσταση στο Παλλάς. Αυτή είναι η ελεεινή υποκρισία του κ. Τσίπρα. Αυτά ο ελληνικός λαός τα βλέπει» ανέφερε η Αν. Καραμανλή, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο, να κάνει λόγο για αθλιότητα, αφού άρπαξε το χαρτί από τα χέρια της και το πέταξε.

Πριν από την παραπάνω λαϊκιστική κίνηση, η βουλεύτρια της ΝΔ έκανε λόγο για «τοξικότητα» της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λόγω «έλλειψης επιχειρημάτων και προτάσεων»

«Τι θέλουν να πουν ότι δεν σεβόμαστε το θάνατο των πιλότων; Το δέχεστε αυτό;» ρώτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τους παρουσιαστές της εκπομπής στο ΣΚΑΙ, που τον καλούσαν να ζητήσει συγγνώμη για τη κίνησή του, αναφέροντας πως η κα. Καραμανλή είπε απλώς «τη γνώμη της».

«Παίρνω πίσω τη χειρονομία» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας πως «τα δέχομαι όλα στο διάλογο εκτός από την αμφισβήτηση του πατριωτισμού του ΣΥΡΙΖΑ».

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή! Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ».