
Αντικείμενο έρευνας από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα είναι η νομιμότητα των μηνυμάτων που στέλνονται σε πολίτες από τον δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιο για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Δούκα.
Σε ανακοίνωσή της, η ανεξάρτητη Αρχή επισημαίνει πως κίνησε διαδικασία εξέτασης του θέματος, «προς απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης». Οπως τονίζει δε, η εξέλιξη έρχεται «κατόπιν και της υποβολής σχετικών καταγγελιών».
«Προς απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη φερόμενη αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής επικοινωνίας από υποψήφιο αρχηγό πολιτικού κόμματος ενόψει εκλογών, η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
Εξαιρετικό!!!
Έτσι είναι,νιώθανε χλιαρό το νερό και νομίζανε ότι τους το ετοιμάζουνε για μπάνιο.Ακόμη και να ψυλλιαστείς ότι πας για βράσιμο και πεταχτείς έξω από την κατσαρόλα,είναι οι πελαργοί που σε περιμένουν να σου κάνουν μια χαψιά.
Επιτέλους, ό,τι έχουμε δει σε δυστοπικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας, θα το ζήσουμε live! Θα πρωταγωνιστούμε!