Η αστυνομία αναγνώρισε έναν άνδρα, 62 ετών, τον οποίο αναζητά για την υπόθεση. Είπαν ότι η σχέση του με τους πυροβολισμούς είναι ακόμη ασαφής. Κανένας ύποπτος δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί ή συλληφθεί σε σχέση με τους πυροβολισμούς.
Συγκεκριμένα, η νεοϋορκέζικες αρχές αναφέρουν ότι «ο Φρανκ Ρ. Τζέιμς νοίκιασε ένα φορτηγό U-Haul που μπορεί να σχετίζεται με την επίθεση. Το κλειδί βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος».
«Προσπαθούμε να προσδιορίσουμε εάν έχει κάποια σύνδεση με το μετρό», δήλωσε ο επικεφαλής των ντετέκτιβ της NYPD, Τζέιμς Έσιγκ.
Η επίθεση σημειώθηκε την Τρίτη., κατά τη διάρκεια της πρωινής μετακίνησης, στην περιοχή των σταθμών του μετρό στη γειτονιά Σάνσετ Παρκ του Μπρούκλιν.
Η αστυνομία της Νέας Υόρκης αναζητά έναν άνδρα ο οποίος χθες Τρίτη έριξε δύο κανπνογόνα και στη συνέχεια άνοιξε πυρ σε βαγόνι του μετρό της πόλης, την ώρα αιχμής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 23 άνθρωποι.