Ποιος είναι ο κ. Κουριαννίδης που εξελέγη σύμβουλος με την παράταξή του «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική»; Θα αρκούσε η αναφορά του Δημήτρη Ψαρρά, πως «ο Κουριαννίδης έγινε γνωστός το 2010, όταν ο Καρατζαφέρης ζήτησε από τον Άδωνη Γεωργιάδη (τότε γραμματέα του ΛΑΟΣ) και τον Μάκη Βορίδη (τότε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο) να τον διαγράψουν επειδή επέμενε να προπαγανδίζει το βιβλίο του πατρός Πλεύρη» («Εφ.Συν.» 25.5.2020, «Η κυβέρνηση καλύπτει τον ισλαμόφοβο διοικητή»). Ή το σπαρταριστό ρεπορτάζ «Μεταξύ εθνικοσοσιαλισμού και εθνικοσουρεαλισμού» (Ιός, «Ελευθεροτυπία», 10/4/2010).

Από τα νεότερα, θα έφτανε η αναφορά στο γεγονός ότι ο κ. Κουριαννίδης ήταν ο μόνος που δεν ψήφισε για μετονομασία της οδού Λαγκαδά σε Μίκη Θεοδωράκη ή οι προχθεσινοί επινίκιοι πανηγυρισμοί του για την επιτυχία της νεοφασίστριας Μελόνι στην Ιταλία.

Με χαρά ο κ. Κουριαννίδης ενημερώνει ότι στην ημερίδα για την «Πόλη τού Αύριο» συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Νικόλαος Βασιλειάδης (πρόεδρος της «Ελεύθερης Πατρίδας»), ο Πέτρος Δημητριάδης («Εθνικό Κόμμα Έλληνες»), ο Χρήστος Αναστασίου (μετέφερε τον χαιρετισμό του Π. Κουρτζίδη, προέδρου της «Ελληνικής Ανατροπής»), ο Χρήστος Θανάσαινας (αντιπρόεδρος του «Κόμματος ΑΜΕΑ»), ο Ηλίας Κωστόπουλος («Νέα Δεξιά») και ο Δημήτριος Νταπούλιας (μετέφερε τον χαιρετισμό του Πρόδρ. Εμφιετζόγλου, προέδρου της «Πατριωτικής Ένωσης»), καθώς και ο πρώην υπουργός Κωνσταντίνος Κιλτίδης. Επίσης, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Μακεδονίας – Θράκης Αποφοίτων ΣΜΥ Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, ο πρόεδρος της Συντονιστικής Φοιτητικής Ενώσεως Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (ΣΦΕΒΑ) Φιλόθεος Κεμεντσετζίδης και η γ.γ. της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης Αθηνά Τοτοκώτση.