Ακολουθεί η έκκληση της Ένωσης Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα προς όλους τους φίλους του παλαιστινιακού λαού:

«Πληροφορηθήκαμε ότι το Σάββατο 8/612024 θα γίνουν εξετάσεις στις ισραηλινές πολεμικές τέχνες KRAV MAGA στο ΟΑΚΑ. με την παρουσία των εκπαιδευόμενων παιδιών και των γονιών τους.

Οι εξεταστές/εκπαιδευτές του KRAV MAGA θα έρθουν από το Ισραήλ ειδικά για την περίσταση και όπως έχουμε μάθει είναι ενεργά στελέχη ή/και πρώην στελέχη του ισραηλινού κατοχικού στρατού, των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ και της Αστυνομίας του!

Η Ισραηλινή Ομοσπονδία ΚRΑV MAGA υπερηφανεύεται ότι τα μέλη της και εκπαιδευτές της. υπηρετούν ΣΗΜΕΡΑ στη Γάζα. συμμετέχοντας δραστήρια στον πόλεμο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ εναντίον του Παλαιστινιακού Λαού με 36.000 νεκρούς άμαχους Παλαιστίνιους!

Αυτοί οι άνθρωποι στην πραγματικότητα είναι εκπαιδευμένοι δολοφόνοι και θα έρθουν στην Αθήνα να εποπτεύσουν και να απονείμουν διπλώματα σε εξετάσεις των Ελληνόπουλων!

Δεν είναι όμως τιμή σε κανέναν Έλληνα, μικρό ή μεγάλο να συναλλάσσεται σήμερα με τέτοιους ανθρώπους που κάνουν την μεγαλύτερη γενοκτονία της εποχής μας στη Γάζα.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες φίλους του Παλαιστινιακού Λαού να μποϊκοτάρουν αυτές τις εξετάσεις και να ακυρώσουν την παρουσία αυτών των εκπαιδευμένων δολοφόνων στην Ελλάδα!

Δεν πρέπει να επιβραβεύουμε τους σιωνιστές δολοφόνους, που δοκιμάζουν την τέχνη του θανάτου στα παιδιά της Παλαιστίνης!

Τα παιδιά μας πρέπει να τα διαφυλάξουμε μακριά από τους Γενοκτόνους και την Εθνοκάθαρση!»