Τα μέλη της αποστολής απαρτίζουν οι J eroen LENAERS (πρόεδρος της PEGA και επικεφαλής της αντιπροσωπείας / ΕΛΚ, Ολλανδία), Sophia IN ‘T VELD (εισηγήτρια για την έκθεση της PEGA / Renew, Ολλανδία), Sylvie GUILLAUME (Σοσιαλιστές, Γαλλία), Juan Ignacio ZOIDO ÁLVAREZ (ΕΛΚ, Ισπανία), Ελισσάβετ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ-ΒΡΥΩΝΙΔΗ (ΕΛΚ, Ελλάδα), Thijs REUTEN (Σοσιαλιστές, Ολλανδία), Róża THUN UND HOHENSTEIN (Renew, Πολωνία), Saskia BRICMONT (Πράσινοι, Βέλγιο), Στέλιος ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ (Αριστερά, Ελλάδα), Laura FERRARA (μη εγγεγραμμένοι ευρωβουλευτές, Ιταλία) και  Lídia PEREIRA (ΕΛΚ, Πορτογαλία)

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, που δημοσιοποίησε με ανάρτησή της στο Twitter η δημοσιογράφος Μαρία Ψαρρά, οι ευρωβουλευτές θα κάνουν τις παρακάτω συναντήσεις:

Η τριήμερη επίσκεψη των μελών της PEGA στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με συνέντευξη Τύπου στις 11 το πρωί της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα, η επιτροπή ζητούσε να έχει συνάντηση με τον Κ. Μητσοτάκη, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις από το Μαξίμου. Ο υπ. Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης θα συναντηθεί αντί του πρωθυπουργου με την επιτροπή, εκπροσωπώντας τη κυβέρνηση.

Το πρόγραμμα της επιτροπής Pega:

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου:

Τα μέλη της PEGA θα συναντηθούν με τους δημοσιογράφους, Δάφνη Παπαδοπούλου και Γιάννη Σουλιώτη από την εφημερίδα «Καθημερινή», Νεκταρία Σταμούλη από το Euractiv, Νικόλα Λεοντόπουλο από τους Reporters United και Τάσο Τέλλογλου από το insidestory.gr.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου:

Συνάντηση με τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, Χάρη Θεοχάρη, Νίκο Καραθανασόπουλο και Σοφία Σακοράφα και γεύμα εργασίας με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και αργότερα θα βρεθούν με τον πρόεδρο της εξεταστικής Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Διαδοχικές συναντήσεις με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου και τον διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Βασίλειο Παπακώστα.

Στο τέλος της ημέρας, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τα θύματα του σκανδάλου υποκλοπών, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Σπίρτζη και τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου:

Πρωινή συνάντηση με τον επικεφαλής της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, Χρήστο Ράμμο.

Στη συνέχεια, τα μέλη της PEGA θα συναντηθούν με εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών και ειδικότερα, τον Στέφανο Λουκόπουλο, Διευθυντή του Vouliwatch, τους Λευτέρη Παπαγιαννάκη και Φωτεινή Κοκκινάκη από την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) και τον Στέφανο Βιτοράτο από τη Homo Digitalis.

Μόλις ολοκληρωθούν και οι ανωτέρω επαφές, η τριήμερη επίσκεψη των μελών της PEGA στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με Συνέντευξη Τύπου, στις 11.00 το πρωί.