Η ιστοσελίδα Pottermore που διαχειρίζεται η ίδια η Ρόουλινγκ και κατά καιρούς προσθέτει νέο υλικό στην ιστορία του δημοφιλούς μάγου, ανακοίνωσε μέσω twitter την επίσημη αφίσα του έργου.

Η παράσταση θα αποτελέσει σίκουελ της σειράς βιβλίων της Ρόουλινγκ και γίνεται, έτσι, η όγδοη ιστορία του Χάρι Πότερ, ενώ η υπόθεση διαδραματίζεται 19 χρόνια μετά το τέλος του 7ου βιβλίου και την τελική μάχη με τον Βόλντεμορτ. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν οι παραγωγοί της παράστασης, το θεατρικό -που θα χωρίζεται σε δύο μέρη- θα έχει ως ήρωα τον γιο του Χάρι Πότερ, Αλμπους Σέβερους Πότερ.

«Την ώρα που ο Χάρι αντιμετωπίζει ένα παρελθόν που αρνείται να μείνει εκεί που ανήκει, ο νεότερος γιος του, Άλμπους, πρέπει να παλέψει με το βάρος μίας οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ δεν ήθελε» αναφέρει η σύνοψη της υπόθεσης. «Την ώρα που το παρελθόν και το παρόν συγχέονται με τρόπο δυσοίωνο, τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος πρέπει να μάθουν την άβολη αλήθεια: μερικές φορές, το σκοτάδι έρχεται από μέρη που δεν το περιμένεις» σημειώνει το δελτίο Τύπου.