Πέντε κόμματα θα έμπαιναν στη Βουλή σύμφωνα με τη δημοσκόπηηση, ενώ το 40% κρατά αποστάσεις από τα δύο κόμματα, όπως λέει η εφημερίδα.
 
Η Χρυσή Αυγή λαμβάνει 5,6%, το ΠΑΣΟΚ 4,5%, το ΚΚΕ 4,4% και κάτω από το όριο του 3% βρίσκονται το Ποτάμι με 2,2% οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,1% και η Ένωση Κεντρώων με 2,3%.
 
Το 18,2% των ερωτηθέντων λέει ότι δεν θα πήγαινε να ψηφίσει, ένα ποσοστό 15,9% δηλώνει αναποφάσιστο, ενώ το 6,1% γνωστοποίησε ότι θα ψήφιζε λευκό ή άκυρο.
 
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της δημοσκόπησης, εικόνα κόπωσης και φθοράς φαίνεται να παρουσιάζει η κυβέρνηση.
 
Αναλυτικότερα, οι πολίτες βλέπουν αρνητικά, σε ποσοστά άνω του 65%, όλες τις κορυφαίες κυβερνητικές πρωτοβουλίες και αποφάσεις από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι σήμερα.
 
Ως προς την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την ψήφιση των προαπαιτούμενων στη Βουλή, το 59,6% πιστεύει ότι είναι μία θετική εξέλιξη αλλά η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη. Το 31,3% εκτιμά ότι είναι αρνητική η εξέλιξη με μέτρα επώδυνα.
 
Με ποσοστό 71,4% κρίνεται αρνητικά η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ., ωστόσο η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπόρεσε να κερδίσει από αυτή την αποτυχία.
 
Στην ερώτηση τι πρέπει να κάνει ο πρωθυπουργός εάν η κυβέρνηση χάσει την πλειοψηφία, το 23,5% θεωρεί καλύτερη τη συνεργασία με ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων.
 
Οικουμένη κυβέρνηση με τη συμμετοχή και της Ν.Δ. επιζητά το 37,8%, ενώ παραίτηση και προσφυγή σε εκλογές θεωρεί ως τη καλύτερη λύση το 25,8%.
 
Στο ερώτημα περί καταλληλότητας για τη θέση του πρωθυπουργού ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει το ποσοστό του 41,8%, ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης το 28,5%.