«Μαζί με την Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας και μια σειρά φορείς και συλλογικότητες μεταξύ των οποίων: οι επιβιώσαντες και συγγενείς θυμάτων του ναυαγίου της Πύλου, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος “Η ΕΝΟΤΗΤΑ” , η Κοινότητα Αφγανών μεταναστών και προσφύγων Ελλάδος, η Οργάνωση Ενωμένων Γυναικών Αφρικής, η Κοινότητα Καμερουνέζων στην Ελλάδα, η Αιγυπτιακή Κοινότητα, η Ένωση Μουσουλμάνων Ελλάδος, το KASAPI Hellas- Ένωση Φιλιππινέζων Εργατών, το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά, ο ΣΦΕΑ-Σύλλογος Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντίστασης 1967-1974, η Αλληλεγγύη για Όλους , οι Β και Γ’ ΕΛΜΕ Αθήνας, ο ΣΕΠΕ Αμαρουσίου, το Σωματείο Εργαζόμενων νοσοκομείου Άγιος Σάββας, οι συνελεύσεις καταλήψεων ΠΑΔΑ, η ΚΕΕΡΦΑ, η Διεθνής Αμνηστία» αναφέρει η ανακοίνωση της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο – Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη.

«Η μάχη ενάντια στον ρατσισμό και τους φασίστες συμβαδίζει με την μάχη για Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Οι κυβερνήσεις ΗΠΑ- ΕΕ, με πρώτη και καλύτερη την κυβέρνηση της ΝΔ, στηρίζουν στρατιωτικά τη γενοκτονία που έχει εξαπολύσει ο στρατός κατοχής του Ισραήλ στη Γάζα. Και ταυτόχρονα προωθούν συστηματικά τον ρατσισμό και την ισλαμοφοβία για να αποπροσανατολίσουν και να σταματήσουν το κίνημα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να φουσκώνουν τα πανιά της ακροδεξιάς και των φασιστών που είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές των σιωνιστών δολοφόνων. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι συνένοχη για τις δολοφονίες των 600 πνιγμένων προσφύγων στην Πύλο, των 27 καμένων προσφύγων στη Δαδιά, των 40.000 περίπου νεκρών στη Γάζα» προσθέτει.

«Το Σάββατο 16/3 ενώνουμε τη φωνή μας με τους χιλιάδες που θα διαδηλώνουν σε όλο τον πλανήτη και διεκδικούμε: Ανοίξτε τα σύνορα για τους πρόσφυγες – κλείστε τις βάσεις, θέλουμε περισσότερα ναυαγοσωστικά και όχι φρεγάτες στην Ερυθρά, όχι στο σιωνισμό και την ισλαμοφοβία, ποτέ ξανά φασισμός, λευτεριά στην Παλαιστίνη!» καταλήγει.