Οι δικυκλιστές εργαζόμενοι διανομείς διεκδικούν μεταξύ άλλων, όπως είχε μεταδώσει το TPP, ανανέωση όλων των συμβάσεων με την εν λόγω εταιρεία σε αορίστου χρόνου και να παύσουν οι αξιολογήσεις bonus, ενώ διεκδικούν ακόμη την παύση εργασίας διανομών σε επικίνδυνες καιρικές συνθήκες, οριοθέτηση χιλιομετρικών αποστάσεων, Σ.Σ.Ε. και χώρους με αποδυτήρια και τουαλέτες για τους διανομείς.

Σήμερα, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, έχει ανακοινωθεί στάση εργασίας διάρκειας 4 ωρών, από 12.00 μέχρι 16.00, ενώ θα πραγματοποιηθεί μοτοπορεία μετά την προσυγκέντρωση στο άγαλμα του Κωνσταντίνου στο Πεδίο του Αρεως στις 11.00, με προορισμό τα γραφεία της εταιρείας online παραγγελιών στο Ηράκλειο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ομοίως, στη Θεσσαλονίκη οι διανομείς πρόκειται να προβούν επίσης σε στάση εργασίας από τις 12.00 έως και τις 16.00, ενώ θα πραγματοποιηθεί μοτοπορεία μετά την προσυγκέντρωση στο Άγαλμα του Βενιζέλου. Την Δευτέρα, στις 27 Σεπτεμβρίου, είναι προγραμματισμένη νέα συνέλευση, έτσι ώστε να εκτιμηθούν οι πιθανές εξελίξεις και να παρθούν αποφάσεις για νέες κινητοποιήσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, έχει κηρυχθεί 24ωρη κλαδική απεργία ενώ πρόκειται να πραγματοποιηθεί ξανά μοτοπορεία.