Το πρωί της Δευτέρας (21/11) στο σπίτι της δημοσιογράφου μπαίνουν αστυνομικοί. Η χαμηλοσυνταξιούχος δημοσιογράφος αγωνίζεται για να σώσει το σπίτι της που βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέος 15.000 ευρώ. Σύμφωνα με το OPEN, αστυνομικοί, λίγο πριν τις 8:00 έσπασαν την πόρτα της και μπήκαν στο σπίτι της για να πραγματοποιηθεί η έξωση. Ακολούθησε καταγραφή των αντικειμένων που υπάρχουν στην οικία με την Ιωάννα Κολοβού να λέει ότι δεν την αφήνουν να είναι παρούσα.

«Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο (…). Η τράπεζα το πλειστηρίασε και το έδωσε σε φίλους, γιατί 20 μέτρα από εδώ ετοιμάζεται σταθμός του μετρό» δηλώνει η ίδια, ενώ καταγγέλλει πως κάποιος τη χτύπησε «πολύ δυνατά στο χέρι». Λίγο πριν την εισβολή, η δημοσιογράφος είχε αναρτήσει στην προσωπική της σελίδα στο FB φωτογραφία με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν έξω από το σπίτι της.

Το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 4:30μ.μ. στην Αβύδου 146 στου Ζωγράφου.

Κύμα συμπαράστασης από βουλευτές της αντιπολίτευσης που έβαλαν τα σώματά τους μπροστά σ’ αυτόν τον αγώνα. Οι κ.κ. Κατσώτης (ΚΚΕ) και Αρσένης (ΜέΡΑ25) προσπαθούν να εμποδίσουν την έξωση της Ιωάννας Κολοβού.

Θυμίζουμε πως όταν το θέμα δημοσιοποιήθηκε, θέση πήρε και η αντιπολίτευση και η ΕΣΗΕΑ υπέρ της δημοσιογράφου.