Η ανάρτηση του κ. Χαρίτση:

Η τελευταία μέρα της περιοδείας μας στην Κρήτη, μας βρίσκει στο Ηράκλειο, όπου συναντήσαμε ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά για την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής τους.
Ξεκινήσαμε από τις Αρχάνες και τα Πεζά, όπου συναντηθήκαμε με αγροτοσυνεταιριστές. Συζητήσαμε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις ευκαιρίες για την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής και της τοπικής οικονομίας.
Στη συνέχεια, βρεθήκαμε στο Αρκαλοχώρι, όπου περιοδεύσαμε και συναντηθήκαμε με σεισμόπληκτους, επαγγελματίες βιοτέχνες και περιβαλλοντικά κινήματα. Ακούσαμε τις ανησυχίες τους και συζητήσαμε για τις λύσεις και τις δράσεις που πρέπει να ληφθούν για την αποκατάσταση της περιοχής.
Η επόμενη στάση μας ήταν το εκλογικό κέντρο Ηρακλείου, ακολουθούμενη από μια περιοδεία στην πόλη. Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους κατοίκους και να αφουγκραστούμε τα θέματα που τους απασχολούν.
Η περιοδεία μας ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη κεντρική ομιλία στην πλατεία Κορνάρου, όπου μαζί με τον Γιώργο Σταθάκη και τον Πέτρο Λυμπεράκη, αναπτύξαμε το όραμά μας για το μέλλον της Κρήτης και της Ελλάδας. Ευχαριστώ θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και έκαναν αυτή τη συζήτηση ουσιαστική και εποικοδομητική.
Στις 9 Ιουνίου δώσε φωνή στο δίκιο σου.
Πες το και στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς.