Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι ο Μιγκέλ Παγιάρες, 75 ετών, πέθανε την Τρίτη στο νοσοκομείο Κάρλος 3, όπου νοσηλευόταν.
Το υπουργείο Υγείας της Ισπανίας ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι δέχτηκε μία δόση από το αμερικανικό φάρμακο ZMapp, που ακόμα βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, για να θεραπεύσει τον ιερέα.
Ωστόσο το νοσοκομείο της Μαδρίτης δεν επιβεβαιώνει αν χορηγήθηκε τελικά στον ασθενή το φάρμακο, όπως ήταν η απόφαση.
Ισπανός ιεραπόστολος ο πρώτος νεκρός στην Ευρώπη από τον Έμπολα
Ένας εκπρόσωπος νοσοκομείου της Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι ένας Ισπανός ιεραπόστολος που απομακρύνθηκε από τη Λιβερία αφού βρέθηκε θετικός στον ιό Έμπολα πέθανε.
Σε χρειαζόμαστε
Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις
Πολιτική Σχολιασμού