Ο θείος του δράστη της γυναικοκτονίας της 32χρονης Δώρας στη Ρόδο, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Το Πρωινό” και μεταξύ άλλων είπε ότι «το παιδί δεν είναι το τέρας που το παρουσιάζουν. Λένε για ένα σπίτι πολλών χιλιάδων ευρώ, αλλά το σπίτι που λένε είναι το σπίτι της πρώην γυναίκας του».

«Ο ανιψιός μου ήταν παθιασμένος με τη σχέση του, όπως πρέπει να είναι ο καθένας με την σχέση του όταν είναι ερωτευμένος. Και η καθεμία από εσάς πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας προσφέρει, περισσότερο και από το περισσότερο. Και όχι όταν σας φτιάξουμε και τα σπίτια και τις δομές που θέλετε, και μετά να λέτε “α, τώρα θέλω και την ελευθερία μου” και τέτοια», ανέφερε στην τηλεφωνική συνέντευξη του.

Όπως προσέθεσε ο θείος του δολοφόνου και αυτόχειρα, «για να φτάσει στο σημείο να αυτοκτονήσει ο ανιψιός μου πρέπει να τη λάτρευε. Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας, αλλά δεν μπορεί να παρουσιάζεται όλους τους φονιάδες, όπως τους παρουσιάζετε τον τελευταίο καιρό, σαν τέρατα». Καταλήγοντας, είπε ακόμη πως «δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα, δεν είστε όλες άγγελοι. Είστε κι εσείς που απέξω είστε κούκλες και από μέσα είστε… μια άλλη λέξη».

«Ο Κώστας είναι μια χαρά»

Στο άκουσμα των λεγομένων του θείου του 40χρονου, η πρώην σύντροφός του, είπε στον δημοσιογράφο της εκπομπής, Θάνο Βάγιο, ότι η ίδια «είχε ενημερώσει την οικογένεια του δράστη για την κακοποιητική συμπεριφορά του και ότι χρειάζεται να τον παρακολουθήσει ψυχολόγος» και ο συγκεκριμένος συγγενής της, της απάντησε “εσύ κοπέλα μου, χρειάζεσαι ψυχολόγο. Ο Κώστας είναι μια χαρά».