Aναφερόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη σημείωσε πως επειδή προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ «επειδή μπήκε στη Ν.Δ. καθήμενος σε υπουργικό έδρανο έχει τον φανατισμό του νεοφώτιστου γενίτσαρου».

«Η ειρηνική διαμαρτυρία των πολιτών αποτελεί συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα. Οι διώξεις πολιτών που διαμαρτύρονται εναντίον του βάρβαρου καθεστώτος Νετανιάχου με τον αντιρατσιστικό νόμο δεν έχουν την παραμικρή νομική υπόσταση, είναι πράξη πολιτικού εκφοβισμού» τόνισε ακόμη.

«Σε μια κρίσιμη καμπή, το κόμμα της κυρίας Κωνσταντοπούλου έτεινε χείρα βοηθείας στο διεφθαρμένο καθεστώς του κυρίου Μητσοτάκη» σημείωσε και πρόσθεσε πως «υπάρχει η ανάγκη υπέρβασης των διαχωριστικών γραμμών στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο και με τη Νέα Αριστερά και με το ΠΑΣΟΚ. Ο μόνος χορηγός του κυρίου Μητσοτάκη πια είναι η πολυδιάσπαση και ο κατακερματισμός του χώρου μας».