Ο υπουργός, παρουσία της Χρύσας Αγαπητού, αλλά και του Χάρη Ρώμα, πήρε τον λόγο κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Λίγα δευτερόλεπτα πριν σφίξει το χέρι της «γαλάζιας» υποψήφιας, ο Άδωνις Γεωργιάδης, προχώρησε σε έναν ακόμα εκβιασμό του εκλογικού σώματος, στην περίπτωση που η Χρ. Αγαπητού χάσει στον δεύτερο γύρο.
Δείτε μετά το 8.00

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ο νυν δήμαρχος Χαλανδρίου και νικητής του πρώτου γύρου της 8ης Οκτωβρίου, απάντησε στις προηγούμενες απειλές του Άδωνι Γεωργιάδη πως με ενδεχόμενη επανεκλογή Ρούσσου το Χαλάνδρι «θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης». Ο Σίμος Ρούσσος απάντησε με στοιχεία, διαψεύδοντας όσα υποστηρίζει ο υπουργός Εργασίας.  Επίσης, ο Σίμος Ρούσσος επανήλθε και έδειξε πως ο Δήμος έχει «αξιοποιήσει κάθε πόρο από ΕΕ, Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ΕΣΠΑ» στο Χαλάνδρι. Ο Αδ. Γεωργιάδης επιχείρησε να τα μαζέψει, μετά τις αντιδράσεις, επαναλαμβάνοντας ωστόσο τις ίδιες απειλές. «Το Χαλάνδρι αν κερδίσει ο κ. Ρούσσος θα χάσει και άλλες πολλές ευκαιρίες και θα μείνει πίσω και όφειλα να ενημερώσω τους πολίτες του για αυτό».

Στον πρώτο γύρο, ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος συγκέντρωσε 42,84%, ποσοστό σχεδόν διπλάσιο της Χρύσας Αγαπητού, η οποία ήρθε δεύτερη με 25,52%. Τρίτος ο Χάρης Ρώμας με 14,91%.