Σύμφωνα με το documento η δικηγορική εταιρεία της συζύγου του κ. Πάτση είχε λάβει χρήματα από το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, τον Ηλεκτρονικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, αλλά ακόμη και από τα ΕΛΤΑ, τα όποια είχαν δώσει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ και στη δικηγορική εταιρεία του Ανδρέα Πάτση,

Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε ο Στέργιος Καλπάκης, η δικηγορική εταιρεία της πρώην συζύγου του Ανδρέα Πάτση «θέλησε να βάλει κι αυτή χέρι στα ΕΛΤΑ εισπράττοντας 54.000 ευρώ, επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη φυσικά», συμπληρώνοντας δεικτικά πως «το μόνο που μένει πλέον είναι τα ΕΛΤΑ να αφαιρέσουν από το σήμα τους τον Ερμή και να τον αντικαταστήσουν με την προστάτιδα πολλών γαλάζιων οικογενειών, τη “γαλάζια ακρίδα”».

Η Δήλωση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέργιου Καλπάκη

«Σε ξεχωριστό και προνομιούχο σμήνος από “γαλάζιες ακρίδες” αναδεικνύεται η οικογένεια Πάτση μετά τις αποκαλύψεις του Documento ότι και η πρώην σύζυγος του κ. Πάτση είχε πέσει πάνω στο δημόσιο ταμείο.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η δικηγορική της εταιρεία, δεν αρκούταν να κάνει δουλειές μόνο με το νοσοκομείο Γρεβενών και τον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Όπως ο κ. Πάτσης, που πιάστηκε να παίρνει 1 εκ. ευρώ από τα ΕΛΤΑ ως βουλευτής μάλιστα, η δικηγορική εταιρεία της πρώην συζύγου του θέλησε να βάλει κι αυτή χέρι στα ΕΛΤΑ εισπράττοντας 54.000 ευρώ, επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη φυσικά.

Το μόνο που μένει πλέον είναι τα ΕΛΤΑ να αφαιρέσουν από το σήμα τους τον Ερμή και να τον αντικαταστήσουν με την προστάτιδα πολλών γαλάζιων οικογενειών, τη “γαλάζια ακρίδα”.»