Επίσης, δήλωσε ότι «σέβομαι τον θεσμό του πρωθυπουργού αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όσα λέει και όσα πράττει είμαι υποχρεωμένος να συμφωνώ, έχω και την δική μου άποψη».

Μάλιστα, είπε ότι «εκτιμώ πως το μεγάλο κομμάτι της λαϊκής πατριωτικής δεξιάς πήγε και ψήφισε. Γιατί οι πέντε πρώτοι ευρωβουλευτές που εξελέγησαν είναι οι δεξιοί. Το κομμάτι του περιβόητου κέντρου δεν είναι ιδεολογία, αυτοί είναι που κάθισαν σπίτι τους».

Σχετικά με την διαφωνία του να επιτραπεί στον Έντι Ράμα η επίσκεψη στην Αθήνα, σημείωσε πως «δεν αμφισβήτησα τον πατριωτισμό της παράταξής μου, ενέργειες της κυβέρνησης (αμφισβήτησα)».

Συμπλήρωσε, ακόμα, ο ίδιος πως «έχει μια διαφορετική προσέγγιση στα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Δεν είμαι ο πρώτος που έχω μια διαφορετική άποψη και άλλοι έχουν».

Για το ζήτημα του ανασχηματισμού, σχολίασε ότι «το μήνυμα που μας έστειλαν οι πολίτες ήταν πολύ ηχηρό. Η ΝΔ σε απόλυτους αριθμούς συγκέντρωσε τον μικρότερο αριθμό ψήφων των τελευταίων ετών. Αυτό το μήνυμα νομίζω πως με τον ανασχηματισμό που έγινε και είναι στα δικαιώματα του εκάστοτε πρωθυπουργού, δεν είναι αντίστοιχος της δύναμης αυτού του μηνύματος. Γιατί στην ουσία έγινε ένας ανασχηματισμός που ήταν 11 άτομα σε μια κυβέρνηση 64 ατόμων. Ο κόσμος κατά κύριο λόγο αποδοκίμασε κυβερνητικές πολιτικές, δεν αποδοκίμασε την παράταξη. Περίμενα να ήταν τολμηρότερος και πιο βαθύς. Έγινε αυτό, καλή τύχη, εγώ θα στηρίξω την κυβέρνηση και θα κάνω κριτική εκεί που πρέπει, και εύχομαι να έχω πέσει έξω».

Σε ερώτηση για το αν αντιλαμβάνεται δυσαρέσκεια στο εσωτερικό της ΝΔ, είπε ότι «υπάρχει αλλά αυτά είναι θέματα που ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα γίνει σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και πρέπει να τα συζητήσουμε εντός των τειχών. (Η δυσαρέσκεια) είναι από αντικειμενικοί λόγοι μέχρι άκυρες φιλοδοξίες κάποιων συναδέρφων».