Η ΕΡΤ αναφέρει πως τα περισσότερα προβλήματα εντόπιστηκαν στο Μαρκόπουλο και στο Μαρούσι όπου χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απάντληση υδάτων. Επίσης πλημμυρισμένοι δρόμοι και προβλήματα στην κυκλοφορία παρατηρήθηκαν στη Λιοσίων, ενώ μποτιλιάρισμα υπάρχει όμως και στους γύρω δρόμους της Αθήνας.

Εντωμεταξύ, σύγχυση προκλήθηκε αφού η Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε να μην κλείσουν τα σχολεία, παρά τις ανησυχίες για την κακοκαιρία. Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 στις 6:50 το πρωί και ανακοίνωσε ότι λόγω της κακοκαιρίας τα σχολεία θα είναι κλειστά στην Αττική, ενώ είκοσι λεπτά μετά, έκανε νέα εμφάνιση και ανακοίνωσε ότι τα σχολεία θα είναι ανοικτά.

Κλειστά, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, θα μείνουν σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής, στις Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής.

Μέσω ανάρτησης στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως υπάρχουν καθυστερήσεις και ακυρώσεις στη γραμμή Πειραιάς – Αεροδρόμιο – Κιάτο – Πειραιάς, καθώς έχει σημειωθεί διακοπή ηλεκτροδότησης. Τα δρομολόγια στη γραμμή του Αεροδρομίου πραγματοποιούνται μόνο στο τμήμα Αεροδρόμιο – Μεταμόρφωση, ενώ καθυστερήσεις και ακυρώσεις υπάρχουν και στη γραμμή Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα. Ακόμα σύμφωνα με την εταιρεία, καταργείται σήμερα το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC50 από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, ενώ ακανοινώθηκε επίσης η διακοπή ηλεκτροδότησης μεταξύ Αυλώνα-Οινόη λόγω της κακοκαιρίας και επισημαίνει πως αναμένεται έλεγχος της γραμμής από τον διαχειριστή υποδομής του ΟΣΕ. Τέλος, το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 882 καταργείται.