Σύμφωνα με το meteo.gr, οι περιοχές της Εύβοιας που αντιμετώπισαν τη μεγαλύτερη νεροποντή σήμερα, Τετάρτη, είναι η Βατερή (260 χιλιοστά), η Ιστιαία (226 χιλιοστά) και η Μακρυκάπα (203 χιλιοστά).

Στα χωριά της Βόρειας Εύβοιας οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και η κυκλοφορία σε πολλά σημεία έχει διακοπεί. Έχει κομμένο τον κεντρικό οδικό άξονα από τη Νότιο προς τη Βόρεια Εύβοια λόγω κατολίσθησης στην περιοχή Δερβένι με τα μηχανήματα να εργάζονται πυρετωδώς για να απομακρύνουν τα μπάζα. Επίσης πολλές περιοχές είναι χωρίς ρεύμα από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα φαινόμενα παραμένουν έντονα στην Ιστιαία και το Πευκί, όπου έχουν σημειωθεί κατολισθητικά φαινόμενα, μικρής κλίμακας, ενώ οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη για να απεγκλωβίσουν ανθρώπους από τα νερά. Ο μετεωρολογικός σταθμός στη Λίμνη της Εύβοιας από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα έχει καταγράψει ότι έχουν πέσει πάνω από 230 κυβικά μέτρα νερού σε κάθε στρέμμα στην ευρύτερη περιοχή.  Στο Μαντούδι το νερό ξεπερνά ακόμη και το ένα μέτρο.  Στα Ψαχνά φουσκώνουν οι χείμαρροι.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, μπουρίνι «χτύπησε» τα Χανιά με τις εικόνες να θυμίζουν ανοχύρωτη πόλη. Σε ποτάμια μετατράπηκαν η  Κισσάμου, η Αποκορώνου οι κάθετες στη Γογονή, ο Κλαδισσός και πολλές άλλες περιοχές. Τα Χανιώτικα Νέα κάνουν λόγο για μια απαράδεκτη εικόνα, με τον Δήμο Χανίων να παραμένει θεατής.

Στο έλεος της κακοκαιρίας και πάλι η Θεσσαλία. Εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα του 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σε Αρμένιο και Σωτήριο Λάρισας. Ποτάμια οι δρόμοι στο Βόλο, φούσκωσαν ξανά ρέματα και ποτάμια στο Νότιο Πήλιο. Οριακή η κατάσταση στους παραλιακούς οικισμούς Χόρτο, Πλατανιάς και Μηλίνα. SOS εκπέμπει η Φθιώτιδα όπου κινδυνεύει να υπερχειλίσει ο Σπερχείος, ενώ πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφηκαν και στο χωριό Δίστομο Βοιωτίας.