Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΤΗΣ 7ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΗ

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ή ΑΛΛΙΩΣ : ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΔΑ

Στις 7 Οκτωβρίου 2022, δύο χρόνια μετά την ιστορική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που κήρυξε την Χρυσή Αυγή Εγκληματική Οργάνωση, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων συνεδριάζει μετά διακοπής στην ίδια αίθουσα, δικάζοντας την υπόθεση της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό. Την επόμενη Παρασκευή, λοιπόν, αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία εξέτασης των μαρτύρων για την υπόθεση του Παύλου, με την εξέταση της Μάγδας Φύσσα. 

Δεν πρόκειται στο παρόν να αναλύσουμε την σημασία της συγκεκριμένης δίκης για την ελληνική κοινωνία και το αντιφασιστικό κίνημα, για να καλέσουμε σε στήριξη του κόσμου. Η θέση του συλλόγου μας επ΄ αυτού είναι γνωστή και ειπωμένη. 

Το παρόν αποτελεί ένα κάλεσμα για προσωπική στήριξη στην Μάγδα Φύσσα. Στην μάνα του Παύλου που έγινε μάνα όλων των παιδιών που χρειάστηκαν βοήθεια. Στην γυναίκα που έγινε σύμβολο αγώνα για όσες και όσους παλεύουν για αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη. Στον άνθρωπο που έχει συμβάλει τα μέγιστα στους αόρατους/ες αυτής της κοινωνίας, Στην Μάνα που η γενναιότητα και η πυγμή της απέναντι στους νεοναζί έδωσε δύναμη και κουράγιο στους αντιφασίστες και στις αντιφασίστριες από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη. 

Να μην την αφήσουμε μόνη να αντιμετωπίσει τους δολοφόνους του Παύλου και τους υποστηρικτές τους. 

Να μην την αφήσουμε μόνη, όπως, δεν μας άφησε αυτή ποτές.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ 7.10.2022 ΩΡΑ 8:30 ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ»