«Εφόσον έχει ακολουθήσει η ΕΥΠ την νόμιμη διαδικασία, δεν με ενδιαφέρει. Καλώς τους παρακολουθούσε όλους» υποστήριξε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ζαχαριάδη να τον ρωτά αν εμμένει σε αυτή την άποψη ακόμη και για τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ. Τότε ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε ωρυόμενος «Καλώς τους παρακολουθούσε όλους», ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Ράμμο αποκαλώντας τον «κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», ζητώντας την παραίτησή του:

«Ο κ. Ράμμος έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον ρόλο που του δίνει το Σύνταγμα. Εμείς δεν θέλουμε έναν πρόεδρο να λειτουργεί ως βραχίονας ενός κόμματος. Ήθελε να φέρει το αίτημα του Τσίπρα στην Βουλή. Αυτό είναι “Κουμουνδούρου ολέ”. Για μένα είναι κομματικό στέλεχος πλέον ο κ. Ράμμος και πρέπει να παραιτηθεί από την θέση του» είπε.

«Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που τιμούν το λειτούργημα τους και την ανεξαρτησία των Αρχών», είπε για τον Χρήστο Ράμμο ο Κ. Ζαχαριάδης. Απευθυνόμενος στον Αδ. Γεωργιάδη δε, είπε: Συνιστά «εκτροπή και εργαλειοποίηση των πάντων να λέτε ότι όποιος διαφωνεί μαζί σας είναι εναντίον σας; Αυτή είναι γκανγκστερική κυβέρνηση. Όχι να μας παρακολουθούν και να μας μαλώνουν κιόλας».

Στη συνέχεια ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ότι η ΕΥΠ θα πρέπει να κλείσει και να επανιδρυθεί.

«Οι διαρροές που έχουν γίνει από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφορίων όλο αυτό το διάστημα δίνουν την αίσθηση, αυτό πιστεύω εγώ, ότι αυτή η Υπηρεσιών Πληροφορίων, όπως λειτουργεί, είναι παντελώς άχρηστη δυστυχώς. Πρέπει να κλείσει και να επανιδρυθεί», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και πρόσθεσε: «Διότι το πραγματικό θεσμικό ζήτημα δεν είναι αν παρακολουθούσε έναν υπουργό νόμιμα, είναι ότι ό,τι κάνει η ΕΥΠ πρέπει να μένει μυστικό».