Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι διαδηλωτές εμποδίστηκαν και το λεωφορείο στο οποίο βρισκόντουσαν ακινητοποιήθηκε από την Αστυνομία.

Στην ένταση που ακολούθησε προσήχθησαν από την αστυνομία τουλάχιστον 6 διαδηλωτές, με τους 2 να κρατούνται ακόμα, χωρίς να είναι γνωστό αν επίκειται απαγγελία κατηγοριών.

Η μεταφορά τμημάτων των ανεμογεννητριών έρχεται σαν συνέχεια των εργασιών υποδομής που πραγματοποιούνται εδώ και πάνω από έναν χρόνο στον Τύμπανο, αλλά και της διάνοιξης των δρόμων στην περιοχή του Μουζακίου που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα.

Οι κινητοποιήσεις αναμένεται να συνεχιστούν. Είναι προγραμματισμένη μαζική σύσκεψη σύσκεψη φορέων το επόμενο Σάββατο 30 Ιουλίου, στην οποία θα κληθούν όλοι φορείς του Μουζακίου και της Αργιθέας με σκοπό την περαιτέρω ενημέρωση και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Ακολούθως τη Δευτέρα 1 Αυγούστου θα λάβει χώρα κινητοποίηση σε κάποιο από τα σημεία διέλευσης των φορτηγών πλησίον της περιοχής του Μουζακίου, ενώ εξετάζεται η διοργάνωση συναυλίας με τη συμμετοχή δημοφιλών καλλιτεχνών στην περιοχή της Λ. Πλαστήρα, με αφορμή τους σχεδιασμούς για την τοποθέτηση άλλων ανεμογεννητριών στην κορυφογραμμή της Καζάρμα.