
«Ο κύριος Τασούλας σύμφωνα με το παράνομο παρελθόν του δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος βουλευτής παρά μόνο αφού είχε αθωωθεί σχετικά με την καταγγελία για εκβιασμό. Αυτό δεν συνέβη… Η Βουλή δεν ήρε την ασυλία! Συνεπώς…. κακώς ήταν Πρόεδρος της Βουλής και φυσικά είναι αδιανόητο που τον προτείνατε για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα. Δεν γνωρίζατε το παρελθόν του ή ακριβώς για αυτόν τον λόγο τον επιλέξατε; Η αντιπολίτευση, ο Άρειος Πάγος το γνώριζαν ή όλοι ήταν σε βαθύ σκοτάδι;» ρωτάει ρητορικά και σχολιάζει «Δεν νομίζω…»
«Η κάκιστη χρήση της ασυλίας από πολλούς πολιτικούς αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ ως προστασία από την τιμωρία και τους νόμους. Για αυτό και την στηρίζετε με κάθε τρόπο. Τα υπόλοιπα κόμματα όμως γιατί δεν αντιδρούν;; Φοβούνται; Εκβιάζονται;;Τι έχει καταντήσει η Βουλή;» καταφεύγει σε απανωτά ερωτήματα, συνεχίζοντας ότι «Αυτό ΔΕΝ είναι Δημοκρατία». «Η Δημοκρατία -όμως- είναι ο πυλώνας της κληρονομιάς μας και ούτε την διαπραγματευόμαστε ούτε ανεχόμαστε πλέον αυτές τις τακτικές. Όταν μια κυβέρνηση παρανομεί.. οφείλει να απολογείται και όχι να ξανά κατεβαίνει στις εκλογές» τονίζει.
Στρέφοντας την κριτική της και προς την αντιπολίτευση, υπογραμμίζει ότι «Και η αντιπολίτευση οφείλει να προστατεύει τον λαό και τα δικαιώματα του. Διαφορετικά, κινδυνεύει να φανεί και εκείνη σιωπηλή συνεργός. Είναι αίσχος να ακούμε μόνο για σκάνδαλα και ποτέ για τιμωρία…»
«Κύριε Μητσοτάκη, σίγουρα ένας υπόλογος πολιτικός για εσάς λειτουργεί ως χρήσιμο όργανο που συγκαλύπτει, υποθάλπει και εκτελεί τις εντολές σας αδιαμαρτύρητα. Όμοιος τον όμοιο αγαπά. Για τους υπόλοιπους όμως νοήμονες και ενάρετους ανθρώπους αυτό είναι ξεκάθαρη επιβεβαίωση της απόλυτης κατάντιας στην οποία μας έχετε βυθίσει. Γιατί για εσάς και όλο το υπόγειο σύστημα στήριξης (τα δουλικά τρολς), όταν καταγγέλλουμε τη διαφθορά και αποκαλύπτουμε σκάνδαλα θέλουμε να γίνουμε πλούσιοι ή διάσημοι και ακολούθως πολιτικοί. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια… Δεν αποποιούνται όλοι την ανθρώπινη ιδιότητα, ούτε για χάρη του χρήματος ούτε για χάρη της εξουσίας» σημειώνει ακόμα.
Ολόκληρη η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού: