Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για κλοπή και βία κατά υπαλλήλων, δεχόμενο ότι τέλεσε τις πράξεις με μειωμένο καταλογισμό, για περιστατικό που καταγγέλθηκε την περασμένη Παρασκευή σε σούπερ μάρκετ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τη δικογραφία, Η καταδίκη αφορά επτά συσκευασίες μπουγάτσας, συνολικής αξίας 15,26 ευρώ.

Η υπεράσπιση του 60χρονου ισχυρίστηκε ότι οι πράξεις τελέστηκαν με μειωμένο καταλογισμό και επικαλέστηκε πρόβλημα που του παρουσιάστηκε τα τελευταία χρόνια στο κεφάλι, εξαιτίας του οποίου έχει ελαττωμένη αντίληψη, με τον ισχυρισμό να επιβεβαιώνει συγγενικό του πρόσωπο και ο εργοδότης του που εξετάστηκαν ως μάρτυρες, οι οποίοι ανέφεραν ότι ο κατηγορούμενος εργάζεται πάνω από 25 χρόνια σε τυροκομείο, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές και αμείβεται ικανοποιητικά.

Κατά πλειοψηφία κρίθηκε ένοχος με μειωμένο καταλογισμό, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού ενώ απορρίφθηκε το αίτημα της υπεράσπισης περί απόπειρας κλοπής αντικειμένων μικρής αξίας, ενώ ο 60χρονος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.