Ακόμα μια σοκαριστική καταγγελία έμφυλης βίας είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά με 36χρονη γυναίκα, που κατήγγειλε τον 53χρονο σύντροφό της, ο οποίος, όπως αναφέρει η ίδια, τη χτυπούσε, την απειλούσε, αλλά και την εξανάγκαζε σε βραδιές ανταλλαγής συντρόφων, ενώ κατήγγειλε και ομαδικούς βιασμούς της.

Η 36χρονη αποφάσισε να περάσει το κατώφλι της Ασφάλειας και να μιλήσει, όταν δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους, ο πρώην σύντροφός της προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητό της, μη μπορώντας να δεχτεί ότι η σχέση τους έλαβε τέλος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Live News.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 36χρονη κατήγγειλε πως ουκ ολίγες φορές ο 53χρονος την εξανάγκαζε με απειλές σε βραδιές swinging, δηλαδή ανταλλαγής συντρόφων με άλλα ζευγάρια, χωρίς εκείνη να το θέλει. Η 36χρονη ισχυρίζεται ότι μόλις πρόσφατα ανακάλυψε μάλιστα, ότι ο άνθρωπος αυτός έκανε διπλή ζωή, καθώς είναι παντρεμένος μ’ ένα παιδί 22 ετών, γεγονός το οποίο εκείνη, αναφέρει πως αγνοούσε.

Από τη μεριά του ο 53χρονος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι όλα γίνονταν με την σύμφωνη γνώμη της 36χρονης. Ο Γιώργος Στειακάκης, δικηγόρος του 53χρονου κατηγορούμενου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Προσκομίσαμε βιντεοληπτικό υλικό όπου φαίνεται ότι όσα γίνονταν δεν έχουν καμία σχέση με τα όσο καταγγέλλει» και συνεχίζει λέγοντας πως: «Οι κατηγορίες είναι ψευδείς».