Ο καταγγέλλων περιέγραψε τα όσα έζησε το παιδί του στη διασταύρωση του Σκαλανίου όπου βρέθηκε μαζί με την παρέα του για να παρακολουθήσει τις κόντρες με μηχανάκια που κάνουν οι νεαροί. Όπως είπε, στο σημείο βρισκόταν περίπου 100 άτομα όταν εκλήθη η αστυνομία. Η θέα των αστυνομικών διέλυσε την οργάνωση αυτού του αυτοσχέδιου αγώνα όμως οι αστυνομικοί με περιπολικά προσπάθησαν να συλλάβουν και κάποιους από τους συμμετέχοντες.

«Ο ένας του πατούσε με την μπότα το κεφάλι»

«Ο γιος μου μόνο παρακολουθούσε και τότε από ένα περιπολικό κατέβηκαν δύο αστυνομικοί, τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν με μπουνιές και κλωτσιές στα πλευρά και στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα, ενώ ένας από τους αστυνομικούς του πατούσε με την μπότα το κεφάλι στο έδαφος», ανέφερε.

Ο πατέρας του 20χρονου ανέφερε στο ekriti.gr ότι όλα άρχισαν όταν ο γιός του αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές τους να πέσει στα γόνατα, καθώς ήταν εγχειρισμένος με μηνίσκο στο γόνατο, πράγμα το οποίο και εξήγησε. Μάλιστα, ο 20χρονος ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι έχει πρόβλημα, εκτός από το γόνατο και στον ώμο, πράγμα το οποίο δεν έλαβαν υπόψιν τους, του γύρισαν τα χέρια, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Μετά την εξακρίβωση στοιχείων, δεδομένου ότι δεν διαπιστώθηκε κάποια παράβαση, τον άφησαν ελεύθερο και μεταφέρθηκε με τον πατέρα του στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ, όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν μετά από εξετάσεις τα τραύματα που έφερε στο σώμα και στο πρόσωπό του.

Ο πατέρας ζητά την τιμωρία των αστυνομικών και καταγγέλλει αστυνομική βία ενώ για το λόγο αυτό υποβάλλει μήνυση, ζητώντας το παιδί του να εξεταστεί από ιατροδικαστή.