της Γεωργίας Κριεμπάρδη

«Μεγάλη πρωτοτυπία στο Δρομοκαΐτειο. Η επιτροπή λοιμώξεων και η Διοίκηση τώρα αποφασίζουν να κάνουν ένα τμήμα μεικτό με θετικούς και αρνητικούς γιατί το προσωπικό δεν επαρκεί για να λειτουργήσει κι άλλο τμήμα Covid. Οι ίδιοι νοσηλευτές θα πηγαίνουν στα δωμάτια όλων θετικών και αρνητικών και τους ασθενείς θα πρέπει να τους κυνηγάμε για να παραμένουν χώρια. Τα κρούσματα φουντώνουν και είναι αποφασισμένοι ότι θα τους αφήσουν να κολλήσουν όλοι με τέτοια διαχείριση που γίνεται. Μιλάμε για μπάχαλο!» καταγγέλλει στο TPP έγκυρη πηγή, τα στοιχεία της οποίας είναι γνωστά στο Μέσο, και υπογραμμίζει την έλλειψη σοβαρού σχεδιασμού.

Όπως καταγγέλλει, «αυτό ξεκίνησε χθες ψιλοκρυφά και τώρα ετοιμάζονται να πάρουν επισήμως την απόφαση. Μάλιστα ο πρόεδρος της επιτροπής λοιμώξεων, επειδή είναι ανήσυχοι οι ασθενείς και πηγαινοέρχονται είπε να τους δέσουμε και συγκεκριμένα τόνισε πως “από covid πεθαίνουν, από το δέσιμο όχι».

«Το μισό προσωπικό έχει κολλήσει τον ιό και είναι εκτός και έφεραν ανθρώπους που είχαν ρεπό ώστε να μην είναι δύο άτομα στη βάρδια αλλά και τρίτο, ενώ για προσλήψεις ούτε κουβέντα» σημειώνει και σχολιάζει: «Εύλογα αναρωτιέται κανείς τι νόημα έχουν πλέον όλες αυτές οι ημιαπαγορεύσεις τα ημίμετρα και το ανακάτεμα χωρίς να ενισχύονται με πόρους τα νοσοκομεία και οι κλινικές».