Η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ: 

Ξεπέρασε τα όρια η κάλυψη της ΕΛΑΣ στις φασιστικές τραμπούκικες επιθέσεις σε βάρος των μελών της Πακιστανικής κοινότητας Ελλάδος που κινητοποιούνται διαρκώς έξω από την πρεσβεία για να φύγει ο διεφθαρμένος πρέσβης και οι Γραμματείς του.
 
Συγκεκριμένα άτομα (γνωστών στοιχείων) βγήκαν μέσα από τη πρεσβεία του Πακιστάν και κατευθυνθήκαν στην είσοδο, όπου διαμαρτυρόντουσαν πάνω από 200 άτομα για τις απαιτήσεις των «διπλωματών» σε μαύρο χρήμα για διεκπεραίωση υποθέσεων. Μαζί τους κατέβηκε ο πρέσβης του Πακιστάν και ο Γραμματέας του. Εκεί επιτέθηκαν χτυπώντας βίαια , μπροστά στα μάτια των αστυνομικών, που δεν αντέδρασαν με συλλήψεις. Αποτέλεσμα, ο τραυματισμός των Χάλετ Μαχμούν και Σαντάα Χουσείν.
 
Πρόκειται για συνέχιση μιας κατασταλτικής εκστρατείας με ανάλογους τραμπουκισμούς υπό την κάλυψη της ΕΛΑΣ. Επίσης, ακολούθησε η προσαγωγή για δίκη για τη χρήση ντουντούκας, η ρατσιστική καταδίκη χωρίς προσχήματα σε πρόστιμο 1350 ευρώ!
 
Τι συμφωνία έχει η κυβέρνηση και η ΕΛΑΣ με το πρέσβη του Πακιστάν; Γιατί η ελληνική κυβέρνηση καλύπτει και μάλιστα με καταστολή μια καραμπινάτη περίπτωση «διπλωμάτη» που έχει μετατρέψει την πρεσβεία σε μαφιόζικο μαγαζί αρπαγής χρημάτων;
 
Η κινητοποίηση θα συνεχιστεί, η τρομοκρατίας δεν θα περάσει!