Δήλωσε, επίσης, ότι υποστήριξε τον Ανδρουλάκη στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές, αλλά σήμερα πιστεύει ότι «δεν είναι η επιλογή που θα μας πάει μπροστά και θα νικήσει τη Νέα Δημοκρατία». Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής την προηγούμενη βδομάδα με επιστολή του έθεσε επίσημα θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά με ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα, σημείωσε πως «μακάρι να είναι υποψήφιος», εξηγώντας ότι επιθυμεί «το ΠΑΣΟΚ να έχει στις διαδικασίες του δυνατά πρόσωπα τα οποία θα έχουν σχέση με την κοινωνία».

Σε ερώτηση που αφορούσε την ήδη υπάρχουσα αρμοδιότητα του κ. Δούκα ως δημάρχου Αθηνών, είπε, υπενθυμίζοντας την περίπτωση του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος όταν εξελέγη ήταν ευρωβουλευτής, ότι «ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι και ευρωβουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος, άρα και δήμαρχος και υποψήφιος πρόεδρος. Αν πετύχει το μοντέλο Δούκα -που επικράτησε της συντηρητικής παράταξης στον δήμο της Αθήνας με ψήφους και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τη Ν.Δ.- θα κερδίσει».

Για τις γενικότερες εξελίξεις στο πλαίσιο της Κεντροαριστεράς, είπε χαρακτηριστικά ότι «με τον κ. Κασσελάκη δεν έχουμε καμία πολιτική σχέση» αφού «δεν εκφράζει την Κεντροαριστερά», αλλά «είναι ένα συνοθύλευμα απόψεων το οποίο δεν ξέρεις τι λέει».