«Αυτό που έχει ενοχλήσει είναι ότι βρίσκομαι από τον Μάρτιο στον πλευρό των οικογενειών των θυμάτων αφιλόκερδός» είπε στον ΣΚΑΙ, ενώ ερωτηθείσα αν είναι ασυμβίβαστο κάτι τέτοιο εξήγησε ότι δεν είναι αρμοδιότητα του Επιστημονικού Συμβουλίου να γνωμοδοτεί για αυτό και να παρεμβαίνει στην σύνθεση εξεταστικών επιτροπών.

«Σε αυτό το συμβούλιο που είναι εννεαμελές τα δύο μέλη είναι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην πρόεδρο και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ στο έγκλημα των Τεμπών. Ένα γαλάζιο παιδί το Χρήστο Βίνη το υπερασπίζονται δύο μέλη του επιστημονικού συμβουλίου, και αυτό το συμβούλιο υποτίθεται με εκ των υστέρων εξαίρεση των υπερασπιστών του κατηγορουμένου για το έγκλημα των Τεμπών γνωμοδότησε ότι πρέπει να πεταχτεί έξω από την επιτροπή ένα μέλος» αποκάλυψε.

«Ξέρουν ότι αν είμαι μέσα (στην επιτροπή) δεν θα υπάρξει συγκάλυψη. Το μεθόδευσαν, το πρότεινε ο κ. Πλεύρης, ο οποίος έχει καταμηνυθεί από τα θύματα διότι ήταν μέλος της επιτροπής που αποφάσισε να μπαζώσουν τον τόπο του εγκλήματος. Ακόμα βρίσκονται DNA και ανθρώπινα οστά και μέλη» προσέθεσε.

Για τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «είναι μια αναμενόμενη εξέλιξη των πραγμάτων από τότε που έχασαν το χρήμα. Το είχα προβλέψει από το 2015. Έφυγα αφήνοντας καρέκλες. Τώρα έχουμε μια μάχη της καρέκλας, της χρηματοδότησης. Εκτιμώ ότι ο λόγος που γίνεται σταδιακά αυτό είναι γιατί κάποιοι ελπίζουν να έχουν πρόσβαση στην χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει και η ομάδα Τσίπρα που θέλησε να ελέγξει την χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ». Μάλιστα, είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «είναι το χειρότερο που συνέβη στην Αριστερά και την κοινωνία. Αυτό που κάνει και τώρα, που τρίβει τα χέρια του με αυτή την διάλυση που προκάλεσε και σιγοντάρει ελπίζοντας ότι θα τον φωνάξουν ως Μεσσία στη συνέχεια και αυτό δείχνει μία ποιότητα».

Σύμφωνα με την ίδια, η αυριανή συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν «ήταν μια πολύ πιο φιλόδοξη πρωτοβουλία που κατέληξε σε μία ολιγόωρη συνάντηση πολύ χαμηλών προσδοκιών. Η άποψη μου είναι ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να βάζει αμετακίνητα ισχυρά και το ζήτημα της κυριαρχίας και των 12 μιλίων και το Κυπριακό».