«Από χθες το απόγευμα δέχομαι τα τηλεφωνήματα των κοριτσιών, όλων των κοριτσιών, που κλαίγοντας ευχαριστούν και λεν ότι μας χρωστάν. Τίποτα δε χρωστάτε. Τίποτα δεν ήταν αυτό που ζήσαμε εμείς τους τελευταίους μήνες μπροστά στον δικό σας εφιάλτη, τη δική σας υπέρβαση. Εμείς όλοι σας ευχαριστούμε. Για το κουράγιο, την εμπιστοσύνη, τα δάκρυα χαράς. Σας αγαπάμε πολύ και σας ευχαριστούμε. Μέχρι το τέλος» σημειώνει στο δημόσιο μήνυμα του ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας έγραψε το παραπάνω μήνυμα, μετά την προφυλάκιση του ηθοποιού Π. Φιλιππίδη και αφού αποφασίστηκε να διαγραφεί από το συλλογικό όργανο των ηθοποιών.

Υπενθυμίζεται ότι στις φυλακές Τρίπολης οδηγήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης,  ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Ο ίδιος κατά την απολογία του στην 15η τακτική ανακρίτρια συνέχισε να τηρεί τη γραμμή πλήρους άρνησης των κατηγοριών, ωστόσο δεν έπεισε την ανακρίτρια και με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως, κρίθηκε τελικά προφυλακιστέος.