Συγκεκριμένα, από Κυριακή έως Πέμπτη οι σταθμοί Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα (Γραμμή 2) και Ακρόπολη θα κλείνουν στις 21:40. Ο σταθμός Σύνταγμα θα παραμένει ανοιχτός για τη Γραμμή 3, ενώ ο σταθμός Ομόνοια θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά για τη Γραμμή 1.

Κατά το διάστημα αυτό, η κυκλοφορία των συρμών στη Γραμμή 2 θα διεξάγεται μόνο στα τμήματα Ανθούπολη – Μεταξουργείο και Ελληνικό – Συγγρού Φιξ.

Οι τελευταίοι συρμοί πριν από το κλείσιμο των σταθμών θα αναχωρούν ως εξής:

  • Από Ανθούπολη προς Ελληνικό στις 21:25. Από Ομόνοια στις 21:36, Πανεπιστήμιο στις 21:38, Σύνταγμα στις 21:40 και Ακρόπολη στις 21:41.

  • Από Ελληνικό προς Ανθούπολη στις 21:20. Από Ακρόπολη στις 21:36, Σύνταγμα στις 21:38, Πανεπιστήμιο στις 21:39 και Ομόνοια στις 21:41.

Για την εξυπηρέτηση των επιβατών θα λειτουργεί προσωρινά η λεωφορειακή γραμμή Χ16 «Στ. Μετρό Συγγρού Φιξ – Στ. Μετρό Μεταξουργείο». Η γραμμή θα εκτελεί δρομολόγια από Κυριακή έως Πέμπτη, από τις 21:40 έως τη λήξη της λειτουργίας του Μετρό, καλύπτοντας το τμήμα Μεταξουργείο – Συγγρού Φιξ.