Τραυματισμός εργαζόμενης σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, ξημερώματα Σαββάτου, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όταν έπεσε πάνω της μια πόρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εργαζόμενη τεχνολόγος στο Ακτινολογικό Τμήμα όταν επιχείρησε να κλείσει την πόρτα, εκείνη έφυγε από τους μεντεσέδες και έπεσε πάνω της.

Η εργαζόμενη υπέστη κάταγμα στο χέρι, ενώ τραυματίστηκε και ελαφρά στο κεφάλι.

Πρόκειται για ένα περιστατικό που ανησύχησε τους εργαζόμενους, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς, όπως τονίζουν, αυτό μπορεί να συμβεί στον καθέναν, ακόμη και νοσηλευόμενο ή επισκέπτη, που περπατάει ανυποψίαστος στον χώρο, με ακόμα βαρύτερο τραυματισμό.

Πιο αναλυτικά, τα ξημερώματα Σαββάτου η τεχνολόγος κλήθηκε να μεταβεί με το φορητό ακτινολογικό – ακτινογραφικο μηχάνημα στο τμήμα νεογνών για να κάνει ακτινογραφία σε νεογνό. Όταν έφθασε στο τμήμα νεογνών, την ενημέρωσαν ότι θα χρειαστούν ακόμη μία ακτινογραφία σε άλλο νεογνό.

Η τεχνολόγος επικοινώνησε με την δεύτερη συνάδελφο τεχνολόγο βάρδιας και ζήτησε να φέρει ακόμη μια κασέτα στο τμήμα νεογνών, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ακτινογραφία. Όντως, η τεχνολόγος ξεκίνησε να πάει στο τμήμα νεογνών. Άκουσε και είδε κάποιες κινήσεις από ένα άτομο που φάνηκαν ύποπτες και με σκοπό να ασφαλίσει το τμήμα, που θα ήταν χωρίς φύλαξη, έκλεισε τη διπλή πόρτα του διαδρόμου της αναμονής του ακτινολογικού στο Νοσοκομείο Λάρισας.

Τότε, η πόρτα έπεσε πάνω της και την καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει ελαφρά, όπως αποδείχτηκε από την εξέταση στο κεφάλι της και το πόδι της, αλλά δεν συνέβη το ίδιο με το αριστερό χέρι της, το οποίο υπέστη κάταγμα στο ύψος της πηχεοκαρπικής (ΠΧΚ) άρθρωσης.