Για την υπόθεση η αστυνομία έχει συλλάβει τρία άτομα και αναζητείται ακόμη ένα, ενώ το κορίτσι έχει εξαφανιστεί και αναζητείται. Συλληφθέντες είναι τρεις άντρες 24, 25 και 29 ετών, οι οποίοι φέρονται να ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι το κορίτσι πήγε με τη θέλησή της μαζί τους. Σύμφωνα με την αστυνομία, έχει εντοπιστεί υλικό στα κινητά τηλέφωνα του 29χρονου και του 24χρονου, οι οποίοι κατηγορούνται για αρπαγή ανηλίκου και μαστροπεία. Στον 25χρονο ανήκε το αυτοκίνητο στο οποίο που εντοπίσθηκαν και συνελήφθη γιατί δεν είχε δίπλωμα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 14χρονη έφευγε τακτικά το τελευταίο διάστημα από τη δομή και επέστρεφε μόνη της μετά από πολλές ώρες. Κοινωνική λειτουργός ενημερώθηκε από φίλη της 14χρονης ότι η τελευταία είχε γνωρίσει έναν άνδρα και πήγαινε μαζί του.

Το κορίτσι έφυγε από τη δομή το μεσημέρι της Κυριακής 19 Μαρτίου και επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας. Επίσης, η αδελφή της, 16 ετών, πήρε κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο της 14χρονης και διαπίστωσε ότι είχε συνομιλίες και ανταλλαγές μηνυμάτων με άνδρες. Η κοινωνική λειτουργός ενημέρωσε σχετικά την ΕΛ.ΑΣ. που συνέλαβε τρία άτομα, τα οποία είχαν συναντηθεί με τη 14χρονη σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου. Το κορίτσι επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας το πρωί της Δευτέρας, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε ξανά και προς το παρόν είναι άγνωστο που βρίσκεται. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση και τον εντοπισμό του κοριτσιού είναι σε εξέλιξη. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος αποκάλυψε στο enikos.gr ότι είχαν εκδώσει τέσσερις φορές missing alert για την 14χρονη και την αδελφή της, ενώ είχαν ενημερώσει την εισαγγελία ανηλίκων ότι πιθανόν κάτι συμβαίνει με τις δύο αδελφές και το σκάνε από το ίδρυμα. «Είχαμε στείλει αναφορά στην εισαγγελία ανηλίκων ότι φεύγουν από το ίδρυμα και κάτι συμβαίνει. Φτάσαμε να το κάνουμε εμείς που δεν έχουμε άμεση ευθύνη, αλλά στην πραγματικότητα είναι ευθύνη όλων μας», δήλωσε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού».