Σύμφωνα με το δημοσίευμα του 902.gr, η αστυνομία και τα ΜΑΤ παρενέβησαν κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, κατόπιν απαίτησης της εργοδοσίας της επιχείρησης να εκκενωθεί ο προαύλιος χώρος, με τα σώματα ασφαλείας να κάνουν ακόμα και χρήση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης, ενώ προχώρησαν και σε τρεις συλλήψεις.
 
Όπως αναφέρεται, οι εργαζόμενοι δεν υποχώρησαν από την επίθεση της αστυνομίας, φωνάζοντας συνθήματα όπως «η τρομοκρατία δεν θα περάσει / των εργατών η πάλη θα τη σπάσει» και «Εδώ υπάρχει ΠΑΜΕ μην είσαι φοβισμένος / ντροπή για τον εργάτη να ζει υποταγμένος».
 
Σημειώνεται πως, πριν πραγματοποιηθούν οι συλλήψεις, η επιχείρηση προχώρησε σε μηνύσεις, με την αστυνομία να συλλαμβάνει τον Νίκο Έξαρχο, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, τον Φάνη Κάτσιο, έφορο και μέλος του ΔΣ του ΕΚ Ιωαννίνων και τον Θανάση Νάκο, πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Ιωαννίνων.
 
Αμέσως μετά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέλη σωματείων και φορείς της πόλης συγκεντρώθηκαν έξω από την αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων, όπου οι συλληφθέντες κρατήθηκαν για λίγο, πριν αφεθούν ελεύθεροι.
 
Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων, μαζί με το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων αναμένεται να επαναλάβουν τη διαμαρτυρία τους την Παρασκευή έξω από το ίδιο κατάστημα.