Είχε καταδικαστεί ξανά για ίδιο έγκλημα ο φερόμενος ως δράστης για τον βιασμό της γυναίκας στα Πετράλωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος αλλοδαπός, είχε φυλακιστεί το 2015, για βιασμό και αποφυλακίστηκε το 2020.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, «τον Αύγουστο του 2015 είχε συλληφθεί για βιασμό φοιτήτριας στην Αθήνα και σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξη οικιακής ειρήνης».

Υπενθυμίζεται, πως η 50χρονη γυναίκα κατήγγειλε πως βιάστηκε από άντρα κατ’ εξακολούθηση μέσα στο διαμέρισμά του, στο οποίο είχε πάει να εργαστεί ως καθαρίστρια. Τα όσα βίωσε περιέγραψε στους αστυνομικούς, λέγοντας ότι στην πολυκατοικία αυτή καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους μία φορά την εβδομάδα και το Σάββατο ένας άνδρας που μένει στο ισόγειο βρήκε την ευκαιρία χωρίς να τον βλέπει κανείς, να την σύρει στο διαμέρισμά του και να την κακοποιήσει για πολλές ώρες.

Το πρωί της Δευτέρας έγινε γνωστό πως η 50χρονη γυναίκα πήρε εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Σε βάρος του βιαστή έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό.

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του βιασμού στα Πετράλωνα σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ