Ολόκληρη ανακοίνωση του ΜέΡΑ25:

Το σκάνδαλο με τον κυβερνητικό -μέχρι πρότινος- Βουλευτή κ. Πάτση, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά δήλωσε είχε ενημερώσει τη ΝΔ για τις δραστηριότητες του και μάλιστα συνέγραφε μαζί με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο τα δελτία τύπου για να καλύψει τα ανομήματα του, αναδεικνύει αυτό που εδώ και δυόμιση χρόνια καταγγέλλει το ΜέΡΑ25 για συμμετοχή των «κύκλων» της Μητσοτάκης Α.Ε. στην ψευτοαγορά των κόκκινων δανείων του «Ηρακλή».

Μάλιστα, ο ίδιος ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 έχει καταγγείλει πρόσωπο με πρόσωπο τον Πρωθυπουργό στη Βουλή σχετικά και παρόλα αυτά δυόμιση χρόνια τώρα επικρατούσε ομερτά. Η αποκάλυψη των όσων έκανε ο κ. Πάτσης λοιπόν, φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη να καταργηθεί σήμερα κιόλας ο «Ηρακλής» των μνημονιακών Κυβερνήσεων που δίνει τη δυνατότητα στους διάφορους «Πάτσηδες» να πλιατσικολογούν πάνω στο βιός της κοινωνίας.

Εμείς, ως ΜέΡΑ25, δεν πέφτουμε συνεπώς από τα σύννεφα όπως κάποιοι παριστάνουν ότι κάνουν με την συγκεκριμένη υπόθεση. Διότι ήταν η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα αυτή που έδωσε τη δυνατότητα της πώλησης των κόκκινων δανείων στα αρπακτικά. Ήταν η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αυτή που θεσμοθέτησε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και το ιδιώνυμο για όσους αγωνίζονταν κατά των πλειστηριασμών. Τώρα πια είναι αργά για δάκρυα.