Σε εκλογικό κέντρο της Έδεσσας δεν εμφανίστηκε κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής και έτσι επιστρατεύτηκε περιπολικό της αστυνομίας προκειμένου να μεταφέρει τα αναπληρωματικά μέλη από τα σπίτια τους για να ξεκινήσει η διαδικασία.
 
Ευτράπελο συνέβη και στον δήμο Σερρών όπου ένας υποψήφιος έγραψε το όνομά του λάθος στα ψηφοδέλτια, με αποτέλεσμα αυτά να καταστούν άκυρα. Συγκεκριμένα αντί να γράψει πρώτα το επίθετο όπως προβλέπεται έγραψε πρώτα το όνομα.
 
Στη Θεσσαλονίκη, σε εκλογικό κέντρο της οδού Κριεζώτου διεξάγονταν οικοδομικές εργασίες και έτσι χρειάστηκε να δοθούν οδηγίες από τον αντιπεριφερειάρχη προκειμένου οι εκλογείς να ψηφίσουν σε άλλο συγκρότημα.

Στην Κρήτη, πάλι, προσήχθη υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ), έπειτα από επεισόδιο με δικαστικό αντιπρόσωπο. 

Όλα ξεκίνησαν όταν σε εκλογικό τμήμα της Νέας Αλικαρνασσού, ο υποψήφιος της Λαϊκής Συσπείρωσης, ζήτησε διευκρινήσεις για τον λανθασμένο, κατά την άποψή του, τρόπο που χειριζόταν ο δικαστικός τους εκλογικούς φακέλους. Οι τόνοι ανέβηκαν αρκετά και ο δικαστικός ζήτησε την παρέμβαση της αστυνομίας.
 

Σε εκλογικά τμήματα στην Ξάνθη, την Ηλεία και την Πάτρα υπήρχαν μικροκαθυστερήσεις λόγω μη προσέλευσης της εφορευτικής επιτροπής ενώ στην Κρήτη δεν εμφανίστηκαν δικαστικοί αντιπρόσωποι σε δυο εκλογικά κέντρα στα Χανιά και το Ηράκλειο με την διαδικασία να ξεκινάει μετά τον ορισμό αναπληρωτών.
 
Στη Νεάπολη Συκεών έλειπαν σφραγίδες από εκλογικά κέντρα ενώ ήδη νίκησαν χωρίς αντίπαλο οι δήμαρχοι Τήλου, Λειψών, Αγράφων και Σφακίων.
 
Στο υπουργείο Εσωτερικών, τα τηλεφωνήματα είχαν ξεπεράσει μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι τα 15.000, με τις τηλεφωνικές γραμμές να έχουν φθάσει στις 40 από 15 που ήταν αρχικά.