Ούτε η ακραία Δεξιά των Τζήμερου-Κρανιδιώτη δεν ανέχτηκε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, πρώην βουλευτή και καμάρι της Νέας Δημοκρατίας, τον οποίο διέγραψαν από το κόμμα «Εθνική Δημιουργία». Με ανάρτησή του στο Twitter απάντησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στη διαγραφή του από την Εθνική Δημιουργία. «Όραμά μας είναι η καθαρή, ανεξάρτητη δεξιά, έναντια στην αριστερή ατζέντα, υπέρ του έθνους κ της λογικής. Χωρίς υπόγειες εξαρτήσεις κ ενοχές για τη συντηρητική-χριστιανική της ταυτότητα. Εκεί δεν χωρούν δεκανίκια, ούτε ηχεία του Μαξίμου. Προχωράμε δυνατά με την Α. Λατινοπούλου» έγραψε.

Οι ψίθυροι για τη μετακίνηση της Αφρ. Λατινοπούλου προς τα βήματα που Κ. Μπογδάνου έδιναν κι έπαιρναν μετά τη διαγραφή της από τη ΝΔ, καθώς ο λόγος της, ένας λόγος μισαλλόδοξος, αντιπροσφυγικός, υπερπατριωτικός ταίριαζε με το προφίλ του.

Κρανιδιώτης και Τζήμερος διέγραψαν λίγο νωρίτερα τον Μπογδάνο από την «Εθνική Δημιουργία». Όπως αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση, η λύση της συνεργασίας τους κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα.

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος
Φαήλος Κρανιδιώτης»