Το ThePressProject παρουσίασε μια ειδική διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή για «Μια συζήτηση για τη δημοσιογραφία». Η Βασιλική Σιούτη υποδέχτηκε εκλεκτούς καλεσμένους και συζήτησε για την κατάσταση της πάλαι ποτέ 4ης εξουσίας.

TPP player

Το ThePressProject παρουσιάζει μια ειδική διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή για «Μια συζήτηση για τη δημοσιογραφία». Η Βασιλική Σιούτη υποδέχεται εκλεκτούς καλεσμένους και συζητάει για την κατάσταση της πάλαι ποτέ 4ης εξουσίας.

Στο Studio οι Κώστας Αρβανίτης (δημοσιογράφος), Νικόλας Λεοντόπουλος (δημοσιογράφος), Χριστόφορος Κάσδαγλης (συγγραφέας / δημοσιογράφος), Θύμιος Καλαμούκης (ραδιοφωνικός παραγωγός), Πιτσιρίκος (blogger), Λαμπρινή Θωμά (ραδιοφωνικός παραγωγός) Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου (δημοσιογράφος), Έφη Γιαννοπούλου (δημοσιογράφος), Γιάννης Μπογιόπουλος (δημοσιογράφος), Κώστας Ράπτης (δημοσιογράφος), Ματίνα Παπαχριστούδη (δημοσιογράφος mediaproject), Δημήτρης Κανελλόπουλος (e-tetradio), Κωνσταντίνος Πουλής (συγγραφέας) και εκλεκτοί καλεσμένοι από το χώρο των media

Μια συζήτηση για την κρίση των μέσων και της δημοσιογραφίας, την όλο και λιγότερη ελευθερία του Τύπου, την διαπλοκή αλλά και τις εναλλακτικές μορφές ενημέρωσης.

Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ της Παρασκευής 2 Νοεμβρίου.